Een inspirerende plek voor het verkopen van belevenissen en workshops

Start met verkopen
Mustang rijden

Mustang rijden

Amersfoort

Ga op pad in de originele 'Pony Car'. Een icoon uit de jaren '60 en '70. Born to be wild!

Slechts € 289

Helikopter met passagiers

Helikopter met passagiers

Lelystad

Vliegles in een vierpersoons helikopter. Vlieg met een instructeur en twee passagiers.

Slechts € 299

Minitank rijden & Paintball

Minitank rijden & Paintball

Oosterhout

Een stoer groepsarrangement met paintball en het rijden in een echte (mini)tank!

Slechts € 339

RC Racen & Paintball

RC Racen & Paintball

Oosterhout

Ga de strijd aan met je vrienden, collega's of familie op het RC circuit en het paintballveld.

Slechts € 359

Over ons

Funspiration is een boekingsplatform voor belevenissen en workshops. Consumenten kunnen in onze webwinkel eenvoudig belevenissen uitzoeken, bestellen en reserveren. Als aanbieder kun je jouw belevenissen en workshops aanbieden via het platform van Funspiration. Funspiration zorgt voor de promotie van jouw arrangementen, zodat jij je kunt richten op het verzorgen van leuke uitjes.

Promotie

Funspiration promoot jouw arrangementen online. We brengen jouw arrangement onder de aandacht met banners en door te adverteren bij relevante zoekopdrachten in zoekmachines. Daarnaast hebben we een grote hoeveelheid volgers op social media en in onze nieuwsbrief.

Kwaliteit

Funspiration richt zich alleen op kwalitatief hoogwaardige arrangementen in het premium segment. Elke Funspiration bon moet een gewild cadeau zijn. Daarom voeren we een beperkt assortiment met alleen de beste aanbieders en arrangementen in elke categorie.

Service & advies

Goede bereikbaarheid is essentieel. Daarom zijn wij 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, op werkdagen zelfs van 8.00 tot 22.00. We willen ook alles weten over jouw arrangementen zodat we inhoudelijk kunnen ondersteunen bij het kiezen van een passende belevenis.

Hoe het werkt

Klanten lezen over jouw belevenis of workshop in een van onze online winkels: Vliegles.nl, Eveline.nl en Funspiration. Op de website kunnen ze het arrangement naar wens samenstellen. Ze kunnen kiezen uit extra opties, kijken wanneer er plek is. Misschien hebben ze vragen over jouw arrangementen. Wij weten graag alles van jouw product en helpen mensen gericht op weg.
Na het betalen krijgt de klant een mooie bon om cadeau te geven. De ontvanger kan zelf een afspraak maken. Je krijgt vervolgens een mail binnen met een reserveerverzoek. De klant kun je vervolgens zelf inplannen. De klant komt naar jouw locatie met de cadeaubon, wat ook direct het betaalbewijs is voor je.
Op de dag zelf kun je de cadeaubon nakijken op geldigheid en direct inwisselen. Wij betalen maandelijks het openstaande saldo uit op je bankrekening. Ofwel, we nemen je alles uit handen!

Wie zijn wij?

In 2013 werden we door een van onze aanbieders gevraagd om een boekingsplatform te ontwikkelen, speciaal voor vlieglessen. We hadden immers al jaren ervaring met e-commerce en onze oprichtster was mede-eigenaar van een online betaalinstelling. Zo kon de school zich richten op het verzorgen van de lessen en hoefde zich niet te focussen op online promotie van haar lessen.

Naarmate meer scholen zich aansloten bij Vliegles.nl werd besloten om een overkoepelend platform te bouwen. Een platform waarin aanbieders zelf hun belevenissen kunnen beheren. Waarin het ook mogelijk werd om een agenda bij te houden. Zo kunnen consumenten zien wanneer er plek is. In 2018 werden naast Vliegles.nl tweede andere gespecialiseerde winkels geopend: de Funspiration webwinkel en Eveline.nl voor workshops.

Onze winkels

Vliegles.nl is een online winkel voor het boeken van vliegbelevenissen. Alle vormen van luchtsport zijn vertegenwoordigd: sportvliegen, parachute springen, zweefvliegen, vliegsimulators en zelfs drone vliegen. Stuk voor stuk fantastische cadeau's om te krijgen. Wie droomde er niet van om zelf te vliegen?
Een workshop cadeau geven lijkt zo simpel. Vaak moet je met een groep tegelijk boeken. En je zoekt een hoog niveau workshops, het moet immers een bijzonder cadeau zijn. Eveline.nl biedt high-end workshops aan, die te reserveren zijn vanaf 1 persoon. De workshops worden gegeven in een aantal categorieën: creatief, culinair en sportief.
Funspiration.nl bevat alle belevenissen. Niet alleen vlieglessen en workshops, maar ook een dagje rijden in een Ferrari of andere bijzondere auto. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middag paintballen met je vrienden en rijden in een minitank? Funspiration heeft het allemaal!

Bouw mee aan Funspiration

Ben je ook zo enthousiast en wil je meedoen met Funspiration? Meld je dan aan als aanbieder of partner. Als aanbieder kun je jouw belevenissen en workshops in onze winkels aanbieden. Wil je onze belevenissen mee helpen promoten, meld je dan aan als partner.

Meld je aan