Funspiration is een platform voor de verkoop van belevenissen. Het is ontstaan uit het succes van Vliegles.nl waar we al 5.500 cadeaubonnen verkochten. Al die ervaring wordt nu toegepast bij Funspiration. We willen samen bouwen aan hét platform voor belevenissen.

Over ons

Leuk dat je interesse hebt om een partner van Funspiration te worden! Het Funspiration Partnerprogramma biedt je makkelijk te integreren mogelijkheden om geld te verdienen met je netwerk. Hieronder vind je informatie over de opties en kun je je direct aanmelden.

Privé ballonvaart

Aantrekkelijke verdiensten en maandelijkse uitbetaling

Partner worden van Funspiration is heel eenvoudig. Meld je aan en promoot de producten via je eigen website, app, netwerk, winkel of op wat voor manier dan ook. Over iedere aankoop van een door jou aangebrachte klant ontvang je een commissie.

Via je eigen account op mijn.funspiration.nl heb je realtime inzicht in het resultaat van je inspanningen. Zo zie je in één oogopslag de performance van jouw campagnes.

Met tientallen producten en honderden opties is er voor elke klant klant wat wils op Funspiration. Het Funspiration Partnerprogramma is van toepassing op alle producten. Én op Funspiration.com, Funspiration.be en natuurlijk Funspiration.nl.

Commissies van 7,5% tot 10%

Beslis zelf welke producten je promoot en op welke manier

Je kan op twee manieren klanten bij ons aan brengen. Kies zelf welke het beste bij jou en je klanten past. Combineren is uiteraard geen probleem.

Link klanten vanuit jouw website of app naar Funspiration en ontvang een commissie over de aankopen. We kunnen je helpen met buttons, banners en advertentiemateriaal.

Je ontvangt van ons ook een kortingscode. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken in flyers. Met deze code krijgt de klant 5% korting op zijn aankopen. Deze korting wordt verrekend met de uit te betalen vergoeding. Door de klant korting te geven zul je meer verkopen.

Promotiemateriaal